Cursos

dimarts, 17 de gener del 2017

PERCUSSIÓ CORPORAL

Els nois i noies de cinquè i sisè han realitzat un projecte de percussió corporal. En parelles i petits grups han creat coreografies basades en patrons rítmics interpretats amb el cos i el moviment. També hem gaudit d'un taller de percussió corporal amb en Santi Serratosa.

Aquí teniu els vídeos que hem vist a classe i un vídeo on podreu veure un resum dels treballs dels alumnes!

Bodypercussion by Santi Serratosa and Mariona Castells (Track Jack Savoretti 'Not Worthy') 


Bodypercussion by Santi Serratosa and Mariona Castells (Track John Legend 'All Of Me')   



Bodypercussion by Santi Serratosa and Mariona Castells - IN THE BOX


Santi Serratosa es va graduar en música a l’Aula de Música Moderna del Conservatori del Liceu i va continuar els estudis superiors de bateria al Drummers Collective de Nova York. 

Després d’una etapa de formació amb diferents professors de bateria, recerca personal i altres estudis musicals, obté el títol de Màster de Musicoteràpia per la UPF. 

Professor de bateria, i actualment imparteix cursos i tallers de percussió corporal per tot el país amb la seva pròpia metodologia. 

Com a bateria ha actuat i gravat amb moltes bandes, tocant estils tan diversos com jazz, latin, flamenc-fusió, rock, funk, música electrònica, etc. 

Ha sigut músic figurant en molts programes de televisió i va ser el 3r bateria del musical Grease. 

Actualment forma part de grups reconeguts a nivell estatal com Gossos, amb els quals continua enregistrant discs i girant per diferents països.

Com a percussionista corporal ha creat i dirigeix la SSM BigHand i comparteix un projecte de duet amb la Mariona Castells, amb la qual ha participat en diferents espots publicitaris i esdeveniments artístics, socials i educatius.



THE PERCUSSION SHOW Presents : Body Percussion





TEKEYÉ - 'Essence' Promotional Trailer




... i aquí teniu el resultat de la feina que hem fet aquests dies!!





dilluns, 9 de gener del 2017

LES VEUS HUMANES

Els nois i les noies de Sisè estem treballant les veus humanes a través de l'audició de diverses obres instrumentals d'estils diversos.


Aquí teniu els vídeos que hem vist a classe!